Het gaat om de inhoud…toch?

stocksnap_rfuzfo3fgb

Het is allemaal begonnen bij mijn behoefte mensen te helpen.

Te helpen met hun verhaal vorm te geven zodat meer mensen er naar willen luisteren. Want mijn hart gaat uit naar de professional die beter wil worden en een topverhaal neer kan zetten… Ja, ik help je graag met beter worden en puntjes op de i. Maar evenveel geef ik om de vertellers die niet gehoord worden. JUIST de mensen, ondernemers, onderzoekers, dromers die wel veel willen zeggen maar niet de juiste woorden vinden. Zij die de kern kwijt raken omdat de inhoud complex is of bang zijn het fout te doen. En dan heb ik het nog niet eens over die verdomde eerste indruk die zoveel kan bepalen dat je er eigenlijk niet eens over na wilt denken! Want je wilt vooral iets vertellen over de inhoud. Je merk, je product, je onderzoek, noem maar op, daar gaat het om. Niet om je uitstraling of hoe je moet beginnen…

IK KEN HET. Ik ben een professioneel actrice, trainingsacteur en presentatiecoach maar geloof me, ook ik kom van ver. Mijn eigen verhaal vind ik nog steeds moeilijk te vertellen. Liever verschuilde ik mij achter een rol en nog steeds vind ik soms 1000 man publiek fijner dan 3 man en een persoonlijk verhaal. Ik heb het moeten leren. Mijn lichaam onder controle en ook dat weer loslaten… mijn angsten onder ogen komen, mijn houding van binnen en van buiten. En ik kan het. NU. Maar wil dit vooral ook aan jou leren!! Zodat je studenten, je klanten, je cli├źnten, jouw PUBLIEK echt naar je luistert en jij kan vertellen waar het echt om gaat. DE INHOUD.

Liefs Hanneke