THEATER

Actrice

Sinds ik in 2003 ben afgestudeerd aan de toneelschool in Arnhem, werk ik als professioneel actrice. Maar ook daarvoor beklom ik al een boom of tafel om daarvan een podium te maken. Niet omdat ik mezelf wilde tonen, maar om mij te verplaatsen in anderen en zo als personage de humor, tragiek en spanning van het leven te laten zien.

Vanaf mijn afstuderen heb ik veel teksttoneel mogen spelen en ervaring kunnen opbouwen in zowel klassieke als meer moderne stukken. Ik heb ervaring met grote­ en kleine zaal voorstellingen, theater op maat en voorstellingen op lokatie, zoals Oerol e.a. festivals. Omdat ik zowel gespeeld heb in tragedies, komedies en ook fysiek theater heb gemaakt, heb ik mij breed kunnen ontwikkelen in spel en tegelijkertijd moeten verdiepen als een zelfstandig en “eigen” actrice die graag samenwerkt en speelt.

Maken en Begeleiden

Als theatermaker werk ik met zowel amateurs als professionals. Soms aan zelfgeschreven stukken, soms aan bestaand werk. Ik geef workshops theater bij stichting Buitenkunst en geef op diverse plekken les. Ook werk ik regelmatig met kunstenaars aan performances.