TRAININGEN

De kunst van het acteren zet ik graag maatschappelijk in als trainingsacteur én als trainer.

Trainingsacteur

Van casus, via methodiek en rollenspellen naar resultaat.

Na vele jaren in het vak als actrice heb ik mij inmiddels ook ontwikkeld tot trainingsacteur, onderbouwd met een opleiding trainingsacteren voor acteurs in 2010.
Als trainingsacteur zet ik acteren in als middel, niet als doel. Daarmee is het een dienstbaar beroep. De kunst van het acteren wordt ingezet om de ander te helpen: door gedrag te spiegelen bijvoorbeeld, en zo reflectie mogelijk te maken.

Ik zie mijzelf als oefenmateriaal zodat mensen in gesprekken of situaties bepaald gedrag of bepaalde modellen kunnen trainen in een veilige omgeving en daardoor kunnen ontwikkelen en groeien.

Waar het bij theater draait om het uitvergroten van een conflict, gaat het bij trainingsacteren eerder om conflicten inzichtelijk maken, te bespreken en juist rust te creëren.

Ik werk dan ook graag mee aan maatschappelijk betrokken projecten, met mensen die willen bijdragen aan hun werk-
en/of leefomgeving. Bijvoorbeeld de leraar die worstelt met het mentorschap, de agent die beter omgaan wil gaan met stress.

 

Daarbij heb ik mij afgelopen periode gespecialiseerd in “afwijkend gedrag” en werk veel voor meerdere grote beveiligingsorganistaies. Ik ben bekend met de methode predictive profiling en security questioning en inzetbaar bij o.a. Red teamings en verhoortechnieken.

Trainingen waar ik bekend mee ben:
Red teaming, Agressietraining, Slecht­nieuwsgesprekken, Mentale Weerbaarheidstraining, Assertiviteitstraining,Functioneringsgesprekken, Verkooptraining, Communicatietraining, Verhoortechnieken

Modellen waar ik kennis van heb:
Transaktionele Analyse, SMART, DAS­model, LSD­formule, Roos van Leary, Regiemodel, Hoefijzermodel, De 4 G­s, ABC (D) Gedrag, Kernkwadranten van Ofman, Feedbackmodel.

Ik werk samen met een aantal trainingsbureau’s en trainers, maar ben ook particulier inzetbaar en bespreek graag wat u nodig heeft of zoekt.

 

Trainer

Als trainer heb ik mij inmiddels kunnen ontwikkelen in het geven van trainingen die te maken hebben met beveiliging, waarneming en agressie. Trainingen die ik o.a. geef bij de DNB.

Verder ontwikkel ik een training waarin gevoel, verstand en durf met elkaar kunnen samengaan en de intuïtie versterkt kan worden. Ik merk dat mijn visie vanuit de kunst een nieuwe blik kan werpen op organisaties.


Contact

12 + 2 =